2012 m. rugpjūčio 31 d., penktadienis



Fiuuuuch, the day is saved. Everything was about to go wrong, buuut it didn't. So here we go again, have an hour for shit to do, I'll try to cover up my mess. Businessman is soo fucking back and rdy for like.. everything. Despite EUR/USD huge move up and fucking up me, everything is just awesome.

2012 m. rugpjūčio 30 d., ketvirtadienis

Well, Ain't no prob is a prob for me because of my song arsenal. The killers plus Kings of leon is - Bring it on.

2012 m. rugpjūčio 27 d., pirmadienis

We did it http://www.youtube.com/watch?v=4Xx_5PuLIzc&feature=related
Just came back where I used yo live, lol. Weird and ugly. I just think I want to change something. I must, but I still don't know what and where to start. Or maybe I should just wait for something to happen.
Fucking cold. Fucking raining.
A lot of shit to do.
The next month is gonna be ... argh.
Gtg for some sushi tonight.
And I should stop listening to KOL that much.
And I must hear Caroline once again.





And I still don't fucking have enough time for all the stuff, gotta change this one too.
I shouldn't forget about "Get rich or die trying" and "If you wanna be rich, idy rabotaj, bitch"
This year : I must earn about 40 000 dollars.
Makes sense, indeed.




2012 m. rugpjūčio 26 d., sekmadienis

2012 m. rugpjūčio 22 d., trečiadienis

Tu ble nu. Nespėju. Nieko nespėju nes va bėgiojau bėgiojau, o dabar pasidariau kavos ir einu parūkyt, nežinau kodėl. Px, kad skubu ir teturiu Fabuos valandą. Rašau va čia sau į Blogą, nu afigienas aš. Liuuuurbis. Snarrggliusss.
Bleeeee, kokia nuotaikaaa : D Miiiirsiu. k, dabar į centrą, tada į Fabus. tada vėl į centrą. Ggogogogogogogogogogogo.
Parašė. PARAŠĖ BLEEEE.

2012 m. rugpjūčio 18 d., šeštadienis

Apie dieną tyliu,  kelionių kelionės. Vakaras.... tyliu : D Alkoholis, nesveiki pokalbiai, super išpažintys, nu mirsiu gi. : D
Damn it, viskas kažkaip sudėtingai ir suktai. Dabar atvažiavau į Fabų čili, atsipūsiu, pasimokysiu, išgersiu bokalą alaus. Tada grįšiu į Antakalnį, susitvarkysiu, shopinsiuos, tada į barą/kavinę pas mergas. Nieko daug, bet simple is good. Gal net pasiimsiu ką nakvoti. 
Žiauriai viskas keista, iš pradžių ten gyvendamas pasijaučiau kaip NY. Net atrodo toks nedidelis atstumas Fabai/Antak. , bet skirtumas yra ir didelis. Svarbiausia tai, jog išėjęs iš namo nebematysi jokių apsišikusių L, marozų ir panašaus šūdo. Nieko iš ten man netrūksta. Džiaugčiausi žinodamas, jei ir manęs ten niekam netrūktų. Kadangi taip nėra, todėl ir tenka kartas nuo karto čia vis grįžti. Dar kurį laiką teks taip trumpam. Bet jau lookin' forward į kažkur toliau. 

2012 m. rugpjūčio 17 d., penktadienis

2012 m. rugpjūčio 14 d., antradienis

Šiandieną lieką - sunkesnis pokalbis su žmogumi, nei pokalbis dėl kokio darbo, verslo pasiūlymo, bendradarbiavimo ar private fund prašymo. Santykiai - nebe mano sritis. Buvo. Nebėra.
Babaaah, galvojau jau bus žlugus diena. Iki dabar vežiojau supistus baldus, į darbą nebeapsimoka net varyt. Pff. Bet dabar pagaliau pasidariau lavaza kavos, su kentu balkonėlyje praleidau porą min. ir vėl viskas nušvito. Geriau pasidarė, geriau. Turiu aš darbų taip ar taip, jie negreit išseks. Bet labai stengiuos, nes noriu būti daug laisvesnis. Noriu galėt bet kada išeit kur tik noriu. Tikiu, kad greit taip ir bus.

2012 m. rugpjūčio 13 d., pirmadienis

Vakaras bus simple, su draugu į čilli alaus. O tada dar daugiau chill. Puf.
Nu negi vasara jau baigėsi. Orai leidžia manyti, kad tikrai taip. Gavno. Net ir jaučiuosi prasčiau, kai toks oras, labai niūru, gadina nuotaiką. Reikia priprasti, nes taip bus ir ilgai. Dar kol kalendorinė vasara, dar burbėti negalima. Bet nenormalu pasiilgti vasaros, kai ji dar yra. Nors anokia čia ir vasara. Oki, kimbam į darbus, bič.

2012 m. rugpjūčio 11 d., šeštadienis

Dammit. Na ir vietą sau radau šiuo metu. Taaaaip šalta. Bet gražu, daaaug žvaigždžių ir gera muzika. Ir net neverkiu, net nesiruošiu, nes viskas gud. Just smilin', juk nebe tas L čia.

2012 m. rugpjūčio 10 d., penktadienis


9 ryto. Pizda, dvi valandas miegojau.
Puiki diena, daug įsimintinų akimirkų, jau Vilniaus pasiilgau.
Žiauriai pasiilgau tų patalpų, tos įrangos, to CNN naujienų garso iš 4 TV. To savo kompo su trim ekranais, visko. Ehhhh.
Piziuks, o ne diena. Viskas ką darau virsta šūdu, c'mon. Kadangi žinau daug, žinau tai, kad man reikia šiandien visko daryti kiek galima mažiau. Nes viską sudirbsiu. Tai vat.
Tik Indrė pakelia nuotaiką, tik ji miela. Visi kiti yra bjaurūs pimpalai.

2012 m. rugpjūčio 9 d., ketvirtadienis

Šiandiena : Miegojau 3h, kėliaus 8. Tada į Alytų. Tada plius 20 000, tada šampano taurė prie nemuno tilto, prie Vievio. Tada kava prie kažkokios atodangos. Tada namo šampano. Ir dabar, aš su šampanu rankoje. Didžiuojuos savimi, taip ir toliau.
Nu blet ir diena. Išleista 1500EUR ant prekės siuntimo su DHL greitu planu, už 20 000 prekę. NE TA PREKĖ. Dabar bus įdomu. Bus įdomu kas už tai mokės. Atsakingas esu aš, man to užtenka.
Puiku, kad mūsiškiai prieš Australus laimejo, geros buvo rungtynės, mano Kobe vis dar Dievas.
Po poros valandų į Alytų, chi.

2012 m. rugpjūčio 7 d., antradienis

Pusė 4. Still goin.
Ple šiandiena galėtų pakeist mano gyvenimą VIISIŠKAI. Viskas priklauso nuo to, ar man parašys į gmail. Net baisu žiūrėti. Na, nemirsiu, jei nieko ir nebus, bet ... Nusivilsiu savim.


Motivate me, please.


2012 m. rugpjūčio 5 d., sekmadienis

Pf, tik pusė 4, okei, ryt būsiu UBER žvalus, LET'S GO.
Bah, boorin' evenin' šitas kažkaip. Taip su niekuo kažkaip ir nebuvau, o gal ir gerai. Toks grynai sau vakaras. Still gera. Tikrai gera. Regardo.
Atrodo tik atsikėliau, jau pusė 11. Na, laukia vakaras dar.


Ryt pirmadienis, dirbsim, daug. O dabar tik Italų. Puure shiit. Ir gera muzika. Ir reikės kada taip tiesiog apie viską pagalvoti, nežinau, ieškau tam tinkamo laiko, bet niekad netinka, manau teks verstis. Ir vasara jau į pabaigą. Turėjau puikių akimirkų, puikių.

Na, kaip sekmadienis, 21h grįžti namo yra gerai. Anksčiau, daugiau laiko pailsėti ir pasimokyti. O dabar dar iki parduotuvės, nes noriu kažko.
Pif, radau kelias laisvas min. Visos dienos, nuo ryto iki dienos darbas, tada kitas darbas, tada sušiai. tada iki ryto Italų. Myliu jus visus.

2012 m. rugpjūčio 2 d., ketvirtadienis

Kaippp gerai man viskas dabar, nors jaučiuos ne per geriausiai, pilvas kažkoks, fufu... Viskas labai čiki, laaaaaabai. Permainingai čia kažkaip viskas, but still.
Nu ir atrodau. Turėčiau kažką daryt dabar. Einu kavos.

2012 m. rugpjūčio 1 d., trečiadienis

Fuck you at trys is ryto.
WooOoopS, parai išsitryniau FB, kaip čia teip ? Ūhaha. Netyčia, norėjau visam laikui.
Noriu, noriuuuu...
Kaip aš noriu.
Jau pastebėjau, jog tai, ko norėjau maždaug prieš du metus, ar vienerius, jau turiu. Bet vis iš savęs reikalauju daugiau.


Myliu viską šiaip. Neturiu labai rimtų priežasčių nekęsti kažko jau labai labai.
Šiuo metu mano draugus sudaro : 100 proc užsieniečiai. Na, bent 99. Tai tik įrodo, jog aš čia nepriklausau. O ir šiaip, nenoriu čia būti, gražu čia, jau įsitikinau, kad čia labai gamta graži. Iš tiesų sunku kažką rasti USA panašaus ar aplamai kitur... Tačiau tai.. na, nelabai man svarbu. Žmonės yra žuvę čia, visi iki vieno, tik laiko klausimas kada jie tai supras, jei ne ši, tai kita karta. Čia nebegalima būti, aš bandau tai rašyti labai nuoširdžiai... Pvz aš : Darbe, susijusiu su Forex, NY imiau 13 000/mėn. Kas juokingiausia ? LTU TOKIO DARBO NET NĖRA. Visiškai, nieko, visiškai. Čia viskas tuoj mirs, kad tik, Dieve, ir aš nemirčiau čia. Nors likimas man ir nėra super palankus. Nepaprastai daug čia visko turiu, kalbu apie reikalus, apie darbus... Eh, aš nežinau. Daug ko nežinau, bet mokausi.
Ble, jau galiu mirti. : D Kalbėjau Live Itališkai, mane pagyrė, net nežinau kaip atsidėkoti, o Jetau, kaip gera. uuuuuhhhhhhhhh.
L planai pasikeitė, turbūt visą dieną būsiu namie. (1 kartą per pusę metų) ir tvarkysiu viską.

Ir wtf, aš tikrai taip atrodau. : D
Man reikia į kirpyklą, damn It.
Turiu dar laiko, tad toliau dubasinu stalą, jau baiginėju.
Aš negaliu prisiversti, bent taip manau, išsikraustyt galutinai šiandien.
Nes suvokiu, kad į Fabus nebegrįšiu, nebėra ko, Asta, ir ta subinę man atkišo, nepaprastai malonu.
Sakau, tik būk geras ir rodyk širdį, tau būtinai parodys subinę...
Stovėjau pusnuogis prieš veidrodį 15min ir dainavau, KRETINO.
Mi non piaci būti kretino.
Noriu gelatto.
Ir noriu raštelio, KVEPENČIO prie durų.


Galva atrodo tarsi šūdas, gal reikia išsiplauti blet ? Užsipilu kavutės, pačilinu su cigariuku balkone ir eisiu plautis, o kai išdžiūsiu, lėksiu vėl dirbti. Šaunus aš bahūriuks, bet ne dėl to,  kad didelis mana pimpaliuks, o tiesiog aš liuks. Sugebėjau iki 4h mokytis Italų, nors visą dieną dirbau ir buvau pavargęs, tikiuosi ir šiandien būt produktyvus.
Jei tik kas būtų matęs, kaip išardžiau stalą, ahahaha, pzzzzz. Bac iš kojos, bac dar ir tvarka.