2012 m. liepos 31 d., antradienis



What have you done to me ?

Po 3h, einu miegot, Laukiu ryto, tikrai.


Gražuooli mano.




Viskas čiki. Ryt vėl dirbsime, šiek tiek gal ir papartynsim. Ryt kraustysiu, vešiu baldus naxui iš čia ir viską galutinai surinksiu. Makaroonas aš, Macaroonooo.
Jau tuoj gyvensiu dideliame office, kur galėsiu pagaliau naudoti dvigulę lovą pagal paskirtį, ayė. Ir reikia ištrint fb, nervuoja jis mane. Ir nusipirkt Iphone. Ir varyt į Paryžių arba pas makaronus. Ūhuhuhu.
Gotta catch'em all. 

Aš savo 20 cm byby, šiandien ant kelių žmonių dėjau skersai ir išilgai. Mano teorija pasitvirtino : Tas, kuris sako, kad mylės labiau, ilgiau, kad juo galima pasitikėt, kad jis viską padarys gerai, tavim rūpinsis, neišduos, tas žmogus apsišiks ir tau pašiks. O aš lieku tas gerutis Linas, kurį visi savo pimpalais bado, kas per šūdas blet, man tai jau atsibodo. Tiek dėl visų darau, šiandiena pavyzdys. Uostykit, negaišiu laiko šokinėdamas apie kitus, man gana.
Les's go. May the force will be with me.
Kažkoks aš išsigandęs ir išsunktas, pasimetęs. Cigarečių nusipirkau, išgėriau daug kavos, lyg ir geriau. Ir apsikuopiau. Nervus į koncervus, Linai, It's allright. Hopefully It's not allleft. Hey, all the stuff, why don't you stop depending on me, huh ?
Garsiai chillinu, vis geriau, tempo de relax.
Turiu Itališką vyrų vogue, gražu žiūrėti, na ir storas jis.
Na ir daug kas įvyks per šią savaitę, tiesiog.. tiesiog mano makaulėje dabar audra, nes net nežinau kas kaip bus, ko tikėtis. Visą dieną atrodau taip :



Ir tai juokinga, aš juokingas, juokutis, piktas kamuoliukas, su kačiuko T-shirt.
Let's chill for now.


Man jau atsibodo sugebėt per dieną išleisti nuo 200lt, aš tikrai turiu bėdų su tuo, kurių nesugebu išspręsti, šakės. Viskas, pažadu, imu viską į savo rankas, tai nebėra normalu, tikrai. Pažadu.
Ir šiandien gan daug kas išsispręs, bus matyt ką ir kaip, ar gerai aš mąsčiau iki šiol ir bus pats laikas veikti praktiškai. Tikiuosi viskas bus gerai ar bent jau priimtina.
Skiriu sau 2.5valandos viskam. Apsikuopti kiaulidę, pasiklausyti Shoulda, somevody that I used to know,  take you higher, išgerti kavos, nusipirkti cigarečių, pailsėti, nieko nedirbti, nieko nematyti. Bandom, Linai....

2012 m. liepos 30 d., pirmadienis

Home. Ryt visą dieną dirbu. Iki nakties, o naktį - out. Gonna be hard.
Sup, turi laiko ?
Jop.
TAI GAL PAŠOKIM ???
Eikit jūs naxui, su tokiom naktim, pizzzzėėėėėė. Ir damn, būna, kad va, tiesiog trokšti, kad kažkas būtų naujo. O po to, dar stipriau trokšti, kad to nebūtų buvę ir, kad viskas vėl būtent į tas pačias vėžias grįžtų.

2012 m. liepos 29 d., sekmadienis



Mio vakaras yra čia  :>>> http://www.youtube.com/watch?v=txKfkCrfkY8&list=FLtCZe43fWFX4DlZ_oyVQmgA&feature=mh_lolz
Šiandiena man tik bus, net nežinau kas ir kaip, pisa... Visas šlapias, per pusę miesto ėjau su 2tašėm ir sumautom savo rožėm, galėjau bent jas išmest. Ir mano rajonas žiauriai niūrus sakyčiau, menkas malonumas net ir rūktelt balkone. Na, vėl į savus rūbus ir džiovinam galvą.

2012 m. liepos 27 d., penktadienis

Dar prieš kelias valandas čia, užvertum galvą, buvo meleonas žvaigždžių, o dabar saulės spinduliai ir jazminų arbata.
Eh, žudantis klipas, vėl taip netyčia pažiūrėjau. Apsitvarkiau, prigėriau kavos, išsimaudžiau, jau greit būsiu ready to go out.
Jaučiuos šiek tiek aplūžęs šiandien, išsisunkęs. Na, bent turėsiu kelias laisvas valandas ir galėsiu mokytis.

2012 m. liepos 26 d., ketvirtadienis

Šiaip būtų buvus vėl nuostabi diena, jei ne neišsimiegojimas, trukdė susikaupti ir šiaip taip nekaip. Ir skauda pilvą po Krevečių salotų. Nenormalu, net nemačiau, kad jos 15lt kainavo, bet gardu buvo. Ir keisti sušiai, dar šalia jų daug. Tikiuosi ryt būt dar žvalesnis, labai tikiuos. O dabar eisim Italų. Jau baigiau didžiules vienas pamokas, pereinam į Aukštą lygį.
Šiandien, nestebėdamas naujienų, praradau 200lt per eur/usd. 1proc šuolis į viršų per 2h, šiaip nemačiau dar niekad tokio dalyko, bet neesmė. FAK JŪ.
Ou, šitas klipas su daina vos neužtraukė man liūdėsio debesėlio. But It's k. Jau vėl tuoj išvažiuoju. Aš nespėju pailsėt, godammit.

2012 m. liepos 25 d., trečiadienis

Ei, man bando šiuo metu sugadinti dieną.
Nuostabi muzika, t.y. kelios naujos dainos playliste, kurios mane dar ilgai žudys, keli chatai ir Italų. Ir monsteris žalias, nėra žodžių, bet bus. Soon.
Paskutinę savaitė aš.. nežinau kas man atsitiko, aš tikrai puikus, bet pagrįstai, taip visiems patinku toks, svarbiausia, jog tarsi pripranta prie manęs viso sparkling, kas yraaa puikuuuu, tapau tikru geros nuotaikos užkratu. Ir super darbingas, tačiau spėju faktiškai viską. Viskas tikrai nuostabu, net sunku prisiversti tuo patikėti. Labai daug bendrauju angliškai, ką jau moku visiškai tobulai, labai išsiimprūvinau, cha. Pastebėjau jau, kiek VIENA, viena paprasta diena man visko suteikia. Visų pirma daug džiaugsmo, tada daug pamokų, daug naujovių ir žinių. Dar niekada nebuvo taip gera gyventi, tačiau dar nėra tobula. Na, yra, bet gali būti dar geriau, o kadangi visad gaunu ko noriu, so so.. I SPARKLE DIAMONDS, AIN'T NO TEARS.
Šiandieną aš visas sparkling, mano nuotaika tikrai uber uber. Jau rengsiuos out.
Na ką, grįžom, turiu apie 4h laisvas, metas mokytis ir nusimesti kostiumą. Puiki diena, niekas neapdergė nuotaikos, oras nuostabus, turiu skanios kavos ir traškios vištienos, utiutiutiu.

2012 m. liepos 24 d., antradienis

3:10. Valandos bėgyje reikia eiti link pagalvių. 7h darbo, 5 mokslo. Italy, French, just wait for us.
Po kelių valandų vėl šoksime į kostiumą.
No regrets, just pure love.
Tūso ant pečių nenešiosi.
Gabrielė turi skylamušį, juokiamės iš to.
Ryt laukia tokia pat diena. Nuo pat ryto iki ryto.
25 psl. Italų konspekto per vakarą - irgi pavaro, bet nieko naujo, puiku, jei toks dalykas tampa įpročiu.
5 Days left.

Come stai ? Sto bene.




Jau įsikūriau. Vėl tas vakaras su laptopu ant kelių, šaltu energetiniu, sidru, karšta arbata, aloe vera, dar monsteris, pica, kiniečiai, ties pimpiu užrašų knygutė su tušinuku, Italų pamokos ir konspektai. Myliu, myliu.
Dar labiau mylėsiu kai bus šalia mergina, jau pasiilgau.
Nu kodėl jau po biškį tampa įprasta iš ryto sulaukti poros idiotų, kurie sugadina nuotaiką ? Mane užpisa nu.

2012 m. liepos 23 d., pirmadienis

5h, jau namie. Buvom lauke, ant stogo, mačiau pusę miesto, begalę žvaigždžių ir šypsojaus. Nes viskas čiki. Dar vienas moment to remember.



6k in a week. USA Style.
She took my.
I think she took my.
Viena iš gal 10 dainų, kuri nukelia į NY. Ir omg, aš toks filosofiškai jautriai nostalgiškas.

Ir mes nesam vieni. Taaaip viskas buvo kitaip, toks kitoks buvau ir aš.
Gera žinoti ir justi, jog tapau tikrai geras.
Ir, kad daugmaž viskas gerai, tik tiek, kiek įmanoma, kad taip būtų.
Nuveikiau daug.
Man nereikia mūvėti 45666 Festų apyrankių, kad būčiau kietas ar Smirdantis Swageris. Class is all we need.



Supratau, kad NIEKO. Visiškai nieko nėra neįmanomo. Galima susigalvot vat specialiai patį patį durniausią dalyką pasaulyje. Ir laisvai gali taip atsitikti ar pats gali taip padaryti. Čiut noro ir jausmų - done.


Ir geras vakaras, beveik tobulas. O turiu visko, ko reikia tobulumui. Gal tik kiek laiko trūksta, negaliu nustoti stebėtis kaip greitai bėga dienos, metai. Daug tikslų turint vienu metu, sunku viską padaryti.
Tačiau daug tikslų jau ir atkrito, pasimiršo, liko ten prie jūros vamzdžių ir niekad nebegrįš.
Ir visiškai su tuo aš susitaikiau.
Kaii Indrės Fb cover foto. Right, sir. Ledz do It.
Babah, šiandien iš Zaros tik kelnės. Bet aš visas iš ten, rūbais paskaičiavus, tai aš labai brangus, net juokinga, nebūčiau juokutis. Ir puiku, kad dėl tolimesnio gyvenimo viskas maždaug atsistatė, jau nebebijau nieko, viskas čiki. Vis dar yra tiesus kelias iki visiškos tobulybės, tikrai nebelabai daug trūksta, niekada tiek mažai netrūko.
Bliooooc, čia tai diena. Tiek daug padariau. Linas kaput. Dabar laikas atsidaryti sidrą, atsiriaugėti kiniečiais, pasiimti tortilijų, mokintis Italų ir naujų analizių. Arba ait kur.
Fuck, fuck, fuck, godammit, things done changed, turiu but rdy in 15min. See all the traders and gurls vėliau. I mean apie 9. But still. GTG.
LinkedIn tikrai geras dalykas. http://www.linkedin.com/profile/view?id=93806297&trk=tab_pro

Padeda ir įdomu.

http://www.youtube.com/watch?v=6AyQnL8nmQ8&feature=related

Šiandien daug dar daryti, dar turiu valandą namie, o tada out. RUN, FOREST, RUN.




Mudu abu burtų keliu pamažu
Nueisim tolimą tolimą kelią
Ten, kur lietus dangų remia
Ir skaičiuosim balsus - kas prieš, o kas už
Kad tik sugrįžtume šiandien į žemę

Kur paryčiais, nešinas savo krepšiais
Pilną senų nesėkmių
Ir lyg vieškelis rūškanu veidu
Taip pavargęs gyvent ir mylėt ir budėti už du m m m
Man sveikas protas pakilt vėl neleidžia
Kraustymasis tęsiasi. Užpisa, bet tęsiasi. Bet reikia tokius darbus vieną po kito užbaiginėti, bus daug laisviau ir daug akmenų nuo širdelės nukris, dabar labai daug reikalų, tad neturiu laiko mirksėti. Nors labai norisi ir daugiau chillint, bet nieko, dar spėsiu. Šios vasaros dar kokių porą savaičių skirsiu grynai tūsams ir atsitūsinsiu juodai, kartais tikrai to reikia, bet tikrai ne visada, kaip daug kas daro. Gal tiesiog jie nėra daugiau niekam tinkami. Probably.

2012 m. liepos 22 d., sekmadienis

Rengiuos , tvarkaus, reikia namo jau greit.
Btw, EUR/USD 12os metų žemumose, yea.
Va ir apdergta nuotaika. Sužinojau, jog buto negausiu. Smarkiai sustiprėjo mintys apie visišką gyvenimą užsienyje, smarkiai.
Ir mane viskas pradeda po biškį užpist, ankstoka, nes dar vasara, bet jau pradeda.
Tiek nedaug trūko iki pilnos laimės, o dabar vėl grįžau atgal ir vėl laukia tolimas kelias, fak jū.

2012 m. liepos 17 d., antradienis

Real eyes realize real lies, G.
EUR/USD - jis seniai mano. Paimti 1000 per 1 naujieną 17h, kai kalbėjo gyvai - tai aš. Aš tai moku. Moku pavaryt kartas nuo karto. Va šioje srityje - aš nenugalimas. Tik šioje srityje aš, prieš visą pasaulį. Ir aš laimiu juodai.

2012 m. liepos 15 d., sekmadienis

Taaviąs lauukia gražolis su lakierkom, pusiau odinėm kelnėm, baltais marškinais, baltais auskarais, juodu kaklaraiščiu ir švarku.

2012 m. liepos 9 d., pirmadienis

Per daug litų, reikia lėkt shopintis.



EVERY FUCKING THING LOOKS FUCKING STRANGE. Reikia per šią savaitę susitvarkyti ir susidėti savo viso gyvenimo šmutkes, na, bent pasiruošti.
Nematau pastatų.

2012 m. liepos 5 d., ketvirtadienis

Probably one of the hardest days for me ever. Like fucking ever. The whole morning is a big mess, everyone is just screaming because of the news on eur/usd. Took just a little profit there but made a huge mistakes too. This is some weird shit today. Damn risky as hell, had about 10 cigs and 5 coffee and it's just a morning. Whatever, this is gonna be big today. NY markets are open so let's get back to making fucking profit, that's why i'm here.
FUCK, how hard everything is. It's so hard to understand I have to take such a risk. I just have to handle this shit straight.