2012 m. gegužės 24 d., ketvirtadienis

2012 m. gegužės 23 d., trečiadienis

2012 m. gegužės 22 d., antradienis

Omg, trys mokytojos jau paspaudė ranką, viena apkabino, viena pravedė kalbą ir ilgą moralą, kitą pravedė pamoką mūsų visus metus prikolinamu klausimu "kas yra erčia?".... If you know what I mean. Something big is coming. I can feel It.

2012 m. gegužės 8 d., antradienis

Ir išauš ta diena, kai aš sėdėsiu lėktuve su lagaminais, nepasakęs ate ir nieko nepranešęs. Ir niekas niekada nebeaiškins kaip kas buvo ir galėjo būti. Nes tas žmogus jau išgirdo "Bet jau nebesvarbu" , taigi, jau bus nebesvarbu. Greitai...

2012 m. gegužės 6 d., sekmadienis

Šaunus rytas, skani kava. Pakelsiu puoduką už tokius pat rytus, tik, kad šviestų saulė labai labai ir atsibusčiau su gražia mergina ir jau būtų ji tos kavos padarius, o aš dar išsidrėbęs vartyčiaus lovoje.
Tas jausmas, kai viskas ne visai taip, kaip nori, nepatinka. Bet tada nepatinku aš pats sau, nes aš galiu visiškai viską pasidaryt kaip tik tenoriu, net beveik daryt čia nereikia. Tad galiu kaltint tik save, ką ir darau. Na, kibsim šiandien į gyvenimą.









Galėtų G bent padaryt mane keletą vakarų. Bet net per 5 mets nepadarė, tad per graudu. Yaawn, jau 12... nors tik 12, o jau miegas kaip ir ready.  Miegosiu, jei jau greit eisiu, už visą gyvenimą. Jaučiuos super pavargęs, o net nesimylėjau vakare.. Pf, sekmadienis, ko norėt, net negalėčiau šiandien, tyngiu.




Daug apie G galvojau savaitgalį. Visos mintys būdavo aiškios ir konkrečios, bent dauguma. "Jei ji būtų čia, gi.." "Jei būtų kartu, tai mes..." , "Kaip jai patiktų kai aš..." , "Jei tik ji pamatytų, tai..." , "Dabar galėtume mes..." , "Jei ji nebūtų palikus, tai..." ir t.t. Bet gerai. Gerai, kad viską supratau iki pat galo ir jau viskas man gerai, labai gerai. Nes aš ir vėl tas, kurio reikia siekti. Ir kas siekia yra, todėl ir gerai. Taip gyventi galiu iki galo. Nors galėtų G ir sugrįžti. Žinau, jog negrįš, nes jei negrįš iki vasaros, niekas tikrai manyje nebelauks, jau būsiu aš. Jau būsiu su.
Ir miegot nebenoriu, reikia gyvenc.
Fiuch, gaila, kad nepailsėjau beveik. Laukia puiki savaitė, nors orų dar nežinau, tikiuosi bus spinduliukų. : ) Gavau puikią maikę ir auskarus, cha. Reikės dar eit kirptis, kaip kas sugalvos, tas taip ir kirps. Dabar labai trūksta saulės, nenoriu, kad šalta būtų. Ir noriu, kad prabėgtų greičiau koks mėnuo. Gėlės nuvysta ir Linas negrįžta. Turi jis jau.

2012 m. gegužės 4 d., penktadienis

Fiuch, jau namai nameliai, turiu dabar porą valandų laisvų ir atiaaa. Ataik, savaitgali, ataikkk...

http://www.youtube.com/watch?v=EuOuBtcG0Bw&list=FLtCZe43fWFX4DlZ_oyVQmgA&feature=mh_lolz

Jūros mylia, mes atlėksim, MES, tad jau ruoškis, o kita stotelė - Eifelis.

2012 m. gegužės 3 d., ketvirtadienis

Jau 17:45, grįžau valandai, reikia į dušą ir pasėdėti. Jau antra diena, kolkas viskas tikrai nuostabu, negaliu net patikėt. Tiek savęs besišypsančio... senai mačiau tokį save. Ir daug dėmesio sulaukiu. Patinka. Ir dar noriu greičiau gero 6packo. Ir išvaryt.