2014 m. gegužės 22 d., ketvirtadienis

Jeigu jis atsisėdo į vėžimėlį visam gyvenimui, ji pasirinks jo draugą, o ne jį. Tiesiog. Ir visa kita bus tiesiog nejauku. Jį bandys pradžiuginti. O kas pradžiugins, kai negali judinti kojų, nei rankų, esi daržovė. How can you be a queen if you never been with a king? Galima jį įsimylėti. Galima paliesti jo odą ir užuosti jo kvapą, jis žmogus.

2014 m. gegužės 16 d., penktadienis

Ech, ta Jūra, myliu Tave. Esu šalia tavęs ir myliu tai. Vaizdą, jausmą. Labiau nei kas kitas. Aš tai turiu. Ko man reikia. Tai laimė. Mes gyvenam. Kiekvienas turime savo paslapčių. Gilių.

2014 m. gegužės 13 d., antradienis

https://www.youtube.com/watch?v=jooYSsjUw0M Be jos pačios, jos balsas tyloje - širdyje. Visad šalia, priimant sprendima ji pašnibžda į ausį, nes nori gero. Tada atslūgsta širdis ir nurimsta. Nes Ji šalia ir Ji laiminga. Jis sėdės vežimėlyje ir žiūrės pro langą dienas ir naktis, jo niekas nelankys, o to ir nereikės. Kol Ji bus šalia.

2014 m. gegužės 11 d., sekmadienis

Jeigu nori eiti greitai - eik vienas. Jeigu nori eiti toli - eikit dviese. Pavydas Jus visus suvalgys. https://www.youtube.com/watch?v=R18kWUtw6wY

2014 m. gegužės 4 d., sekmadienis

12:30 nakties, atsigavimo požymiai, pomidorų sultys (gerai širdžiai, Kalis ar kas ten), palaistomos alyvos ir jų kvapas, ant stiklinio stalo papildomas krištolinis indas vandeniu su ledukais ir citrina, papildomas vaisių dubuo, laukimas, kol atsidarys rinka, 13as serbentų arbatos puodelis, MTV kanalas backgrounde, bei skaitoma knyga susirangius šiltai.. Dat's what I like.
Gyvas, bet pavargęs.
Nešame subines į centrą, reikia pasižmonėti. Manau, kad vakare, arba naktį lis, tad reikia naudoti progą. Viską aplamai reikia išnaudoti, kiekvieną sekundę. Ir jei tu blet turi tikslą, kažkokį daiktą ar žmogų, su kuriuo žinai, kad būtum laimingiausias žmogus pasaulyje. Šiaip, visa kita ir nerūpi. Galbūt tas daiktas ir išmokė siekti svajonių, kol pats netapo tokiu.
Someone I loved once gave me a box full of darkness. It took me years to understand, that this too, was a gift.

2014 m. gegužės 3 d., šeštadienis

Nepaprastai greitai atsigavinėju ir nepaprastai į gerą pusę. Tikiuosi, jog tai near laikina. Atsisakęs alkoholio ir kavos jaučiuos šiek tiek geriau. Pamažinus rūkymą skirtumo near, tad reikės mesti. Beje mano šalikas kvepėjo. Kažkuo. Ja. Ir jau vakare būsiu namie, neilgam, bet patinka.
Būnant vyru - ne ką mažiau malonu sulaukti gėlių. Ir patinka rūpėti. Patinka klausyti juokų apie nabašnikus ir naktį praleisti ne vienam, nors ir be leidimo. Jei gimei kvailas ir vienišas - ne tavo klaida. Jei mirei kvailas ir vienišas - tavo.