2013 m. gruodžio 24 d., antradienis

Taip ir nuleidi rankas ir nusiskandini vonioje. Ir tada jau niekas neberupi, nebelieka kuo rupintis.

2013 m. gruodžio 14 d., šeštadienis

Darbe su 50 cent - in da club per visą 15ą aukštą, su kava ir cigarete. Šeštadienis ir mano gimtadienis, o mes dirbam. O taip ir reikia.  Miau miau miau, mur mur mur.

2013 m. gruodžio 12 d., ketvirtadienis

Žadėtojai yra melagiai. Kai gauni iš daktaro frazę, kad tuoj mirsi, o tada negali užmigti penkias valandas vienas, nes neturi net su kuo būt, tau skauda tiesiogiai širdį, tu pašoki iš miego dėl skausmo. Tada sunku kažko laukti. Tada nieko nebelauki. Tada tepasakai ate, o kai tai padarysi, bus kitiems jau per vėlu.

2013 m. gruodžio 7 d., šeštadienis

Sugadintas vakaras ir nuotaika. Kitą kartą aš išmesiu naxui ingridientus, nei kažką iš jų gaminsiu. Pamoka nr vienas. Gyveni ir mokaisi, matau čia kažkame buvo klaida. Daugiau jokio gaminimo ir jokio buvimo dviese, geros darbo savaitės.
Taip ir pasakys ate visi, štai liksi tu, kieta viena, belaukdama, visus atmetus, bet labai jau geidžiama...
Vėl, po tokių dalykų - tos mintys, kelių metų mintys. Man ir taip gerai. Patikėk. Yra šimtai milionų tokių, net geresnių. Nelaižysiu subinių, niekada. Nepatinka, paprašau likti. Išeini - tada jau nežinau. Tai nėra rimta. Susikišiu žiedus į subinę, per anksti ja patikėjau, užaugau ne laiku, reikia matau tai pataupyti, nes visgi tai tik žaidimas, kaip matau. Liūdna. Taupom.
Štai tam ir skirtas šitas blogas, mano mintims. Mano mintys - tiesiai man į šnerves po šio vakaro. Niekas taip su manim nesielgs. Niekas. Aš savo pasakiau. Mano potencialas aiškus. Ir po velnių. Švaistau laiką man pradeda atrodyti. Tie maži žingsniai kalnu žemyn ir smilkstanti cigaretė - ne man, nepyk, matyt apsirikau, pradedu kvėpuot. Tada paskambinu ir atsikvėpiu, geriau.

2013 m. gruodžio 5 d., ketvirtadienis

: ) Vos nemireouw darbe šiandien, labai jau kvailai nedarbinga diena buvo, kitaip nei vakar. Marškiniai paruošti, mano veidas, kurį visi mato rėkiantį, kad 5000 dolerių - eto ne seriozna, jau suraukęs antakius avansu. Eisim tradint per bedarbystę, darysim bubla ir kibsim į reikalus. Nėra prastų reikalų, yra tik prasti jų sprendėjai. Nėra blogų mokinių, tik blogi mokytojai.
Jei aš tave mokau ir tu sakai, kad viską supranti, reiškias, kad aš labai gerai arba labai blogai mokau.

2013 m. gruodžio 1 d., sekmadienis

Geriau tu lauk jo. Ne manęs, o Lee. Hey hey hey.
Čia Lee šį vakarą kalba. Tik Lee kalba tiesą. Lino nebėra. Ir nebebus. Tai ne viena diena, tai ne naujas puslapis. Tai nauja knyga.
Su pienu, hanteliais ir muzika, su ekonimikos vadovėliu ir Italų kursais.

Man daug geriau, kai nėra žinančių blogo domeną. Aš čia rašau sau.
Ir tada jis pakyla nuo kėdės su šypsena agresyvia. Bet tada jis susiima, suvokia, jo šypsena pasikeičia į mielą ir jam pasidaro dar geriau, nes tai įvyksta naturaliai.
Išgirsti, kad esi kvailys - gali bet kas. Suprasti ir pripažinti liūdnus, tačiau teisingus faktus - ne.
It's all over now. Aš einu sportuoti.
KAC KAC KAC, NU NEBŪK DURNIALKA, MEU MEU.
Waiting for something to happen with this one on.
And if you're ever around, in the city or the suburbs, of this town,
Be sure to come around, I'll be wallowing in sorrow, wearing a frown, like pierrot the clown.
Nepatinka kažkoks laukimas. Planai jau sudėlioti ir tolimesnis gyvenimas - į dvi dalis. Kai sėdi tarp jų dviejų, ne kažką. Do you see deez moves, son ?
Važiuok į kaimą, ne į NY.

Galva papilnėjo per šias dienas, jaučiuos tikrai kitaip. Taip dar nesijaučiau. Manau tokios situacijos man ir trūko iki TO.
O nuo dabar, bet kokiu atveju viskas bus kitaip.

Na ir rytas, daug minčių, net nežinau į kurią visgi pusę viskas pakryps, todėl nežinau ką daryti.